Onze missie

Uw tevredenheid is onze motivatie

ONZE MISSIE IS EENVOUDIG

Nr 1 Uw tevredenheid is onze motivatie ! Dit is het centraal fundament in onze organisatie. Als klant komt u bij ons op de eerste plaats, daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk en gericht te werk te gaan. Wij verkopen jonge, kwalitatieve en gewaarborgde tweedehandswagens.

bmw-service-partner.jpg.resource.1373901558520Wij laten niks aan het toeval over ! Met uiterste finesse en vakkundige selectie, willen we u een aanbod geven dat voldoet aan de strengste normen. De criteria waar een wagen moet aan voldoen is zeer uitgebreid. Dit start bij het uitzoeken van de onderhoudshistoriek, schadeverleden en herstellingen die aan de wagen zijn gebeurd. Herstellingen zullen wij steeds nagaan of dit correct en met de meeste zorg is gebeurd.

Wij willen voor onze klanten alleen maar het beste. Daarom vindt u steeds bij ons een exclusief aanbod van rijkelijk uitgeruste wagens. Wij specialiseren ons in de merken BMW, MINI en Porsche. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we voor u niet naar andere merken opzoek kunnen gaan. Door een nauw samenwerkingsverband met tal van handelaars, beschikken we over alle mogelijkheden om u droomwagen waar te maken.

Waar we ons in specialiseren

AANKOOP – VERKOOP – ONDERHOUD
BMW
MINI
PORSCHE
DREAM CARS
VELGEN & BANDEN
ACCESSOIRES

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • exclusief aanbod
 • jonge en zuivere 2dehandswagens
 • gecertificeerde kilometers
 • Min. 12 maanden garantie en wegbijstand
 • klantgericht en betrouwbaar
 • trusted carpass provider

AANBEVELINGEN

 • Hi Nico,
  I just wanted to say that i am very pleased with the MINI. It’s great car from an even greater car dealer! Thanks for the help in finding the perfect car and i will definitely return to your shop in the future. Thanks a lot !

  Mr. Delvaux

 • Beste,
  Ik rijd nu ondertussen 2 maand met mijn nieuwe wagen en wou je nog even bedanken voor de TOPSERVICE. De aflevering was trouwens heel leuk gedaan en de wagen was bijna niet van nieuw te onderscheiden. Leuk om te weten dat het zo ook kan !

  Mr. Deldic

 • Hallo Nico,
  Bedankt voor de vlotte en persoonlijker aanpak. Het is een heel groot verschil met onze vorige garage. Van ons krijg je  alvast een top aanbeveling.

  Mevr. Thierens

 • Goedemiddag Mr. Van Daele,
  Bedankt voor de goede zorgen. Het is onze eerste wagen bij uw bedrijf, maar zeker niet de laatste. Indien er in ons wagenpark nog wijzigingen gebeuren, hoort u zeker van mij. Doe zo verder !

  Mr. De Blieq

LAATSTE NIEUWS

  Back to top